Applikation och webbutveckling

Vi både skapar och vidareutvecklar din produkt, integrerar med befintligt system eller uppgraderar till ny teknisk arkitektur. Allt kod vi gör är lättläst, väldokumenterad, frigör tid och maximerar värdet.

Be om en gratis offert

Utveckling av webb- och mobilapplikationer

Våra utvecklare och projektledare hjälper din organisation att planera och utveckla allt från back-end-system till mobil- och webbapplikationer, både på öppet och stängt nätverk. Detta gör arbetsflödet i din organisation ännu enklare och bättre. Med Altoros får du ut det mesta av dina resurser och maximerar projektets värde.

Utdrag ur vår portfölj

PorterBuddy - Cloud, Mobilapp och Webblösning

Visionen är att revolutionera logistikbranschen med expressleverans som utnyttjar tillgänglig kapacitet, såsom föraranvändare och taxibilar i närområdet. Detta kräver flexibilitet, interaktion och leveranshantering baserat på en information man får i realtid. Med ett leveransnätverk samordnat i en och samma backend-lösning kan Porterbuddy få paketet levererat på nolltid. Rutinoptimering och finjustering av interaktionsprocesser var avgörande. Med sitt nya system kommer Porterbuddy i framtiden att fokusera på mer avancerade algoritmer, hantera Big Data och maskininlärning / AI.

Elektro Union AS – Cloud Webblösning

Elektro Union var i behov av en webblösning där elektrikerna kunde rita och planera komponenter i byggnadens planlösningar för att illustrera vad man ska göra i nya byggnader. Här är användarvänlighet i centrum och Altoros mötte utmaningen med kompetenta specialister inom UI / UX och grafisk design. Teamet arbetade nära kunden för att säkerställa att applikationen är logiskt strukturerad och enkel att använda. Lösningen var så framgångsrik att flera system redan har beställts av Elektro Union.

Locus – System for koordinering av Hälso- och brandtjänst

Utmaningen med Locus var att utveckla en ny och modern lösning med robust arkitektur och bredare funktionalitet. Separata moduler håller olika funktioner separat och logiskt strukturerade för att undvika "spaghettikod". Sändarnas uppgifter i kontrollrummet hanteras snabbt och fordon och helikoptrar samordnas effektivt. Lösningen har en solid grundmur med en skalbar kod som kan byggas på och underhållas. Baserat på detta har Locus också beställt lösningar för logistik.

Vi har hjälpt företag med

Ny- och vidareutveckling av produkter för eget bruk eller för återförsäljning.

Utveckling av funktionella moduler, identitetshantering, rapportgenerering, adaptrar och plug-in-lösningar.

Integration med CRM, ERP, molntjänster, kartor, hårdvara och andra företagsapplikationer.

Uppgradering av befintliga produkter från gammal teknologi till uppdaterad arkitektur med ny teknik.

Testning och kvalitetssäkring av produkten eller hela lösningen.

Revision av användargränssnitt.

Kontakta Altoros experterna

Teknologi Ekspertise

Ruby
Microsoft.Net
Java
Javascript
Big Data
Cloud Computing
Mobile Development
Testing

Kundomdömen

"Vi rekommenderar Altoros för att snabbt bygga komplexa applikationer med banbrytande teknologier. Återigen bra jobb!"

Christopher Adorna

“Vi har använt Altoros som tjänsteleverantör i flera år. De hjälper till att skapa nya tester och kvalitetsrutiner. Vi upplever Altoros som lösningsorienterade och professionella.”

Jostein Tuhus Sørli, CIO

"Vi arbetar med Altoros-utvecklare som om de vore våra egna. Det är som att ha ett extra flexibelt kontor när det gäller bemanning. Utvecklarna har visat kreativitet och har en djup teknisk kompetens."

Jarl Spandow, CEO

“Vi är mycket nöjda med Altoros. Företaget har medarbetare med god teknisk kompetens, god affärsförståelse och hög servicenivå. Altoros har visat stor flexibilitet och är lösningsorienterade. Vi skulle definitivt rekommendera dem till andra.”

Tor Erik Flatebø, CEO

Kontakt oss Få et tilbud

Tatiana Mironova

Affärsutvecklare | Altoros

tatiana.mironova@altoroslabs.se+(46) 108 88 63 48